tiistai 20. maaliskuuta 2012

Vihkisormukset

On ihanaa, kun näinkin iso stressinaiheuttaja ei ole meillä avoin. Häämessuilla oli tosin siltä kantilta tylsää käydä, kun tiesimme jo keneltä ja minkälaiset sormukset haluamme. Ja onkin PAKKO hehkuttaa, miten miehelle tulee aivan upea sormus! Eräs pariskunta omaakin hyvin saman maun kuin me, joten kopioin heidän sormuksistaan kuvan tänne. Kuva on siis facebookista Morris Lindblomin sivuilta. Herra V:lle (98% varmuudella?) tulee 3-4 princess hiottua timanttia, joko kirkasta tai mustaa. Toki 4 samanväristä ja -laatuista mustaa voi olla vaikea löytää. Sormus on toki flakka niin kuin kihlakin, mutta luultavasti kiiltävänä ja kihla kiillotetaan myös. Hyvinkin samantyyppinen siis kuin tämän (ERINOMAISEN maun omaavan) miehen sormus.No entäs se minun? Ajatus on jo, mutta pitää jutella Morriksen/Jocken kanssa. Katsotaan ;)

2 kommenttia:

  1. Niin tämä on vain oma mielipiteeni, mutta mielestäni miehelle timantit ovat neitimäinen somiste. Mies on mies ja sormukseen sopisi paremmin vaikka mutteri! :)

    VastaaPoista
  2. Pakko sanoa, että aika huvittava kommentti :D Ei minun mieheni miehekkyyttä pari timanttia vähennä. Ennemminkin miehistää entisestään, jos sellaisia kehtaa kantaa. Johan noilla italiaanoilla jne on korut timantteja täynnä. Joku voisi sanoa niinkin, että kaksi sormusta on naismaista. Yhtälailla mieheni välillä tiskaa ja imuroikin, silti hän on mies ;)

    VastaaPoista