perjantai 17. helmikuuta 2012

Hääpaikkanamme on....

Hääpaikka meillä on I-HA-NA! Me ei olla Herra V:n kanssa sellaisia, että mikään kartano sopisi tyyliimme. Haimme alusta asti maalaistyyppistä paikkaa. Ilmaristen matkailutila oli kaunis, muttei herättänyt sellaista tunnetta, että TÄMÄ se on. Kavalton tilasta, varsinkin Navetanvintistä odotimme paljon. Pettymys oli suuri kun ulkoa niin upean näköinen paikka oli suorastaan pilattu sisältä! Eteinen vaikutti todella lupaavalta, juuri sitä mitä haimme, maalaisromantiikkaa.Kun astuimme sisälle, meinasi itku päästä. Tila näytti koulun liikuntasalilta, kaikkialla oli valkoista suoraa pintaa, ei hajuakaan enää siitä maalaisromantiikasta. Ei ollut vanhoja lautaseiniä, kärrynpyöräkattolamppuja, pirttipenkkejä. Se siitä sitten.En halua mollata, tämä on vain minun mielipiteeni. Sisä- ja ulkotilat taistelevat keskenään, ovat aivan eri maailmoista suorastaan. Jos sisätilat olisivat olleet ulkopuolen veroiset, olisimme varanneet paikan. Sopii joillekin, mutta ei meille. Kuvat ovat Kavalton tilan kotisivuilta


Taattisten tila taasen oli upea. Kävimme siellä kesällä ja paikka oli erinomainen. Olimme jo ajatelleet, että tämä se on. Ainut miinus oli se, että emäntä oli hieman tylyhkö. Tämän vuoden häämessuilla juttelin paikan kokin kanssa joka oli aivan ihana. Ruoka varmasti on suussasulavaa ja todellakin tuoretta. Lähetin emännälle tarjouspyynnön. Vastaus oli edelleen tylyhkö kun olisin kaivannut rempseämpää ja iloisempaa vastausta. Noh hän ei pystynyt suoralta kädeltä vastaamaan vaan lupasi tehdä sen heti kun pääsee kotiin. Tästä on nyt yli kuukausi. Emme tunnu olevan tervetulleita joten olkoot. Ihana paikka, mutta toivoisin hyvää suhdetta emäntään/isäntään.

Selailin netistä eri paikkoja, mutta mikään ei kolahtanut. Toki Maskussa oleva Kankaisten Kartano olisi mahdottoman upea, mutten silti halua maksaa niin paljon tilavuokraa kun kyseessä on lopulta vain yksi päivä. Jos rahaa olisi kuluttaa niin sitten. Entinen työkaverini mainitsi paikasta Piikkiössä. Kyseessä oli Piikkiön Wanha talli. Kuulosti hyvältä. Juttelin häämessuilla kyseisen paikan emännän kanssa.

Ja voi IHANA miten rempseä ja mukava nainen! Hän tekee myös upeita kakkuja ja mikä parasta, kakku kuuluu hintaan.Kävimme paikan päällä ja nyt se tuli, SE OLO. Mieskin piti ihan hurjasti. Ainoa mikä häntä huolestutti, oli etäisyys lähimpään yöpymispaikkaan. Sitä ehdimme murehtia myöhemminkin. Tämä se on. Sitten se pieni asia mikä kruunasi koko jutun. Olemme autoihmisiä kumpikin rakkaan Herra V:n kanssa. Siellä on hääkakkuteline joka on tehty kampiakselista!!! Ehkä MAAILMAN HIENOIN!

Rouva V:ksi (hih, hänellä siis sukunimen mukaan ja minun rakkaani kirjain V tulee hänen etunimestään. Ettei vaan sekoitu ;) ) tituleeraava emäntä pyrkii pitämään häiden järjestelyn mahdollisimman yksinkertaisena. Hän ihmetteleekin sitä, miten voi olla kaikki niin hankalaa monessa paikkaa. En voi kuin kehua häntä. Sopimus on yksinkertainen ja erillistä tilavuokraa ei ole. Hinta per hlö on varmaan 47-50€ ensi vuonna. Tähän sisältyy siis kaikki.

Sitten kuvia, jotka nämä kaikki siis ovat Wanhan tallin kotisivuilta olevasta diaesityksestä.

Se tässä paikassa on ihanaa, että se ei vaadi paljon koristeluja. Me emme aio laittaa valkoisia pöytäliinoja koska emme näe ideaa peittää hienoja pirttipöytiä. Pöytien koristeluista kuitenkin lisää myöhemmin.

Rouva V, teethän päivästämme täydellisen <3

7 kommenttia:

 1. Mä soittelin tuonne viime elokuussa ja oli kyllä hauskan kuuloinen rouva puhelimessa. Harmi vaan, että tämän vuoden elokuu oli tuolloin jo buukattu täyteen. Loppujen lopuksi se oli meidän onni, sillä löysimme myöhemmin meille vielä paremmin sopivan paikan. :)

  Älkääkä huolehtiko matkoista. Piikkiön keskustasta pääsee motaria pitkin Turkuun 15 minuutissa. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen paikka kyllä :) Hienoa että löytyi!

  VastaaPoista
 3. Kyllä me teemme teidänkin päivästä täydellisen =)))
  Koitan olla ain oma itteni ihan ekasta tutustumiskerrasta lähtien ja näin ei tuu kellekkään sitte yllätyksenä, millasta porukkaa Wanhaa Tallia pyörittää ;)
  Rouva V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 4. Kiitos, olen ihan samaa mieltä =)

  VastaaPoista