lauantai 7. huhtikuuta 2012

Aikaista askartelua

Ihan ensin pientä selittelyä siitä, miksi teen niin ajoissa kaikkea. Tai miksi sitä pitäisi selitellä, jokainen tehköön tavallaan. Eniveis, olemme toivonmukaan ostamassa taloa tämän vuoden lopussa mikäli saamme rahaa tarpeeksi kasaan. Sitten meneekin jokunen hetki siinä kun laitamme siitä omannäköistä. Ja tietty mahdollisimman halvalla ;).   Kesäkuussa taasen pikkusiskoni = kaasoni pitäisi päästä ylioppilaaksi => juhlat. Vanhempiemme uusi talo ei välttämättä ole vielä silloin valmis => juhlat pidetään meidän talossa :D. Sitten häihin onkin enää 2,5kk.

Pöytiin on tarkoitus tulla keskikoriste sekä sen molemmille puolille aiemmassa postauksessa kertomani kipot ja höyhenkukat. Ensimmäinen versio oli tällainen: 


Toinen versio ei paljon muuttunut alkuperäisestä. Alkuperäisessä lehdet oli kiinni pikaliimalla, toisessa otin lehdistä pois ne muovirannut pois (jotka pitää ne pystyssä) ja laitoin kaksipuolisella askarteluteipillä. Kyseinen teippi on muuten ihan MUST juttu hääkoristeluita (ja muitakin) tehdessä! Jos tarkkaan katsoo, niin yllä olevista kuvista alemassa näkee kipon reunassa punaista väriä. Osassa reunoista oli jäänyt kiinni sanomalehtipaperia (kun olivat maalauksen jälkeen siinä kuivuneet). Tämähän ei Neiti Tiukkapipolle kelvannut. Jotain piti keksiä. 

Levitin reunalle sitä kaksipuolista askarteluteippiä ja ähersin tuota samaa pientä narua siihen. Nyt pitäisi tehdä noita lisää vielä noin öäh... 22 kpl?SITTEN! Kuten olen kertonut, haluan keskikoristeeksi maljakon jossa on kukka pohjalla, vettä ja siinä kellukynttilä. En löytänyt netistä juuri sellaista mitä haluan, joten ei kun etsimään materiaaleja kauppoihin. Tiimarista satuin löytämään kivan näköisiä lasimaljakoita á 7,99€/kpl. Olin miettinyt mitkä kukat kestäisivät olla veden alla 20 tuntia ja miten hyvänä pysyisivät. Muovikukat pysyvät hyvänä ja Tiimarista löysinkin kauniita kalla- ja orkideamuovikukkia. Orkideat ja vaaleat kallat sumutan samalla fuksian värillä kuin pikkukipot. Ihan kaukaa, että tulee sellainen pieni punainen sumu pintaan. Koristehiekan löysin K-Raudasta, eikä yksi purkki maksanut läheskään yhtä paljon kuin askartelukaupoista/marketeista. Ja näistä tuli upeammat kuin olisin osannut haaveillakaan!
Das pöytäkoriste

10 kommenttia:

 1. Uuu, noihan näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Ja jos tarvii jossain vaiheessa paskarteluapua, ni kyl mä voin ainaki tulla jeesiin. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, tervetuloa vaan! Sit vois miettiä niitä kutsukortteja. Ja keksiä et miten saisi tehtyä ne paikkakortit. Siis pöllöistä kissat :P

  Tuutko muuten sit maalaan Reson kämppää kans :P

  VastaaPoista
 4. Aina voin yrittää. :D Osaan maalata lähinnä mustaa, isoa pintaa vaan jatkovartisella telalla. Siit löytyy kokemusta monen neliömetrin verran!

  VastaaPoista
 5. Nelly noh isoa pintaa maalataankin, muttei mustalla.

  Henni kiitos paljon :)

  VastaaPoista
 6. Nyt vasta huomasin kommenttisi blogissani. Mutta jopas on! Aivan upeat koristeet! juuri tuollaisia olen itsekin miettinyt. Taidankin ottaa mallia sinun mallistasi! :) Kiitos hyvästä postauksesta.

  VastaaPoista
 7. Kelluvat kynttilät kukkineen on todella kauniita!

  VastaaPoista